1.472 144x bekeken deze maand

Jochem van den Bosch

Jochem  van den Bosch Abonnement: Zilver
Juridisch niveau:
Advocaat
Beroep / functie:
advocaat/partner
Specialisaties:

Over mij persoonlijk

Ik ben sinds 2002 werkzaam als advocaat en onder meer gespecialiseerd in het vastgoedrecht en voer mijn praktijk dus hoofdzakelijk op het gebied van koop/verkoop, huur- en bouwrecht en het appartementsrecht, maar ik ben ook thuis in het (algemeen) verbintenissenrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Naast juridische advisering heb ik veel ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures. Ik behartig de belangen van zowel MKB als particulieren.

Ik behandel tevens zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (de zogenaamde ‘toevoeging’).

Over mijn kantoor

Insight Legal - Advocaten

Bilthoven

Insight Legal is een eigentijds en gedreven advocatenkantoor, gevestigd in Bilthoven – De Bilt. Insight Legal werkt landelijk.

De advocaten van Insight Legal hebben ruime ervaring met nagenoeg alle rechtsgebieden. Binnen onze advies- en procespraktijk ligt de nadruk op het ondernemingsrecht, vastgoedrecht, bouwrecht, huurrecht, appartementsrecht, (ruimtelijk) bestuursrecht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht, intellectueel eigendomsrecht, personen-en familierecht en incasso.

We behartigen de belangen van zowel bedrijven (MKB+) als particulieren. We geven u in heldere taal “inzicht” in uw juridische positie en denken met u mee. We staan u graag bij met adviezen en zonodig met het voeren van gerechtelijke procedures. Ons kantoor behandelt tevens zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (zogenaamde ‘toevoeging’). Meer informatie over de vermogens- en inkomensgrenzen, waarbij u voor een toevoeging in aanmerking komt, vindt u op de website van de Raad voor rechtsbijstand.

Insight Legal staat voor kwaliteit, betrokkenheid bij uw dossier en een goede en directe bereikbaarheid. Op insightlegal.nl treft u meer informatie over onze specialismen en werkwijze aan. Daarnaast kunt u er nieuws over de verschillende rechtsgebieden vinden.

Heeft u een specifieke vraag over één van onze rechtsgebieden of wilt u advies, dan wel bijstand in een procedure, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Insight Legal is 24 uur per dag bereikbaar.Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 030 2451969 of 2287085. U krijgt dan direct een gespecialiseerde advocaat te spreken. Buiten kantooruren en in het weekend kunt u ons contactformulier invullen. Dit eerste contact is kosteloos en geheel vrijblijvend

BEL: 030 2451969 of 030 2287085

of MAIL: jvdb@ insightlegal.nl

KVK Nummer 0

Twitter feed

Er is helaas geen Twitterfeed beschikbaar voor deze jurist.

Recent beantwoorde vragen

Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm