4.682 100x bekeken deze maand

Monique Doomernik

Monique Doomernik
Juridisch niveau:
Jurist
Beroep / functie:
Senior jurist (zelfstandig)
Specialisaties:

Over mij persoonlijk

Dag, ik ben gespecialiseerd in privaatrecht, met name in arbeidsrecht, ontslagrecht, franchiserecht, handelsrecht, huurrecht, appartementsrecht, vastgoedrecht en overig contractenrecht waaronder leveringsvoorwaarden.

In 2006 heb ik UwJurist.nl opgericht. Het kantoor werkt landelijk. Alles kan online als u wil.

U mag altijd bellen voor een eerste gratis adviesgesprek. Het telefoonnummer en de (schappelijke) tarieven vindt u op onze site, net als de resultaten van de klanttevredenheidonderzoeken.

Het beantwoorden van vragen op deze site doe ik met veel plezier om mensen op weg te helpen. En het houdt je eigen geest scherp.

Wat meer achtergrond: Na zowel een marketing- als rechtenstudie te Nijmegen heb ik jaren (internationale) commerciële, juridische en bestuurlijke ervaring opgedaan.

Tevens ben ik gecertificeerd lid van de NVRA, de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs. Verder ben/was ik als vrijwilliger bestuurlijk / juridisch actief voor o.a. St. Volksuniversiteit 's-Hertogenbosch, St. Dutch Art & Design Salon, De Consumentenbond en een Vereniging van Eigenaren (voorzitter), diverse goede doelen en diverse bewoners- en wijkverenigingen, alsmede bijna 3 decennia bloed(-plasma-)donor.

Over mijn kantoor

UwJurist.nl

Landelijk

Twitter feed

Er is helaas geen Twitterfeed beschikbaar voor deze jurist.

Recent beantwoorde vragen

Bekijk alle antwoorden

Door mij geschreven documenten

brief arbeidsuren claimen (vermoeden arbeidsomvang)

Een brief waarmee u structurele uren kunt claimen bij werkgever.

Monique Doomernik Monique Doomernik

Laatste wijziging:

Bekijk dit document

Sommatie en ingebrekestelling nakoming overeenkomst

Deze brief kunt u gebruiken om een wederpartij te sommeren alsnog te leveren/te betalen of andere verplichtingen na te komen. Vergeet niet kopieën te maken en te bewaren en de brief via https://mijnpakket.postnl.nl te volgen en de verzend-/bezorg-/geweigerd bewijzen te printen en te bewaren.

Monique Doomernik Monique Doomernik

Laatste wijziging:

Bekijk dit document

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm