713 153x bekeken deze maand

André Steijns

André Steijns Abonnement: Goud
Juridisch niveau:
Jurist
Beroep / functie:
juridisch adviseur
Specialisaties:

André Steijns op LinkedIn

Over mij persoonlijk

Ik ben van 1976 tot 2013 werkzaam geweest in het notariaat, de laatste 20 jaar hoofdzakelijk in de vastgoedpraktijk. Vanaf 2013 heb ik mijn eigen advieskantoor. Naast een algemene adviespraktijk is mijn kantoor gespecialiseerd in vastgoed, bedrijfsovernames en notariële zaken.

Over mijn kantoor

Steijns Legal

landelijk

Steijns Legal is gespecialiseerd in vastgoed en notariële zaken. Wij adviseren zo ongeveer over alles wat van doen heeft met vastgoed. Wij stellen niet alleen zelf overeenkomsten en akten op maar geven ook second opinions en doen uitgebreide onderzoeken bij het kadaster. Ook zitten wij met onze cliënten aan de onderhandelingstafel bij het tot stand brengen van overeenkomsten.

Wij worden ook regelmatig ingeschakeld door notaris- en advocatenkantoren voor het geven van adviezen of opstellen van akten en overeenkomsten die die niet tot de kernexpertise van dat kantoor behoren of doordat er op dat kantoor tijdelijk geen ruimte is om een zaak te behandelen.

Wij hanteren een gereduceerd tarief voor particulieren die na een doorverwijzing via Rechtswinkel.nl gebruik maken van onze diensten.

KVK Nummer 58500715

Twitter feed

@https://twitter.com/

Recent beantwoorde vragen

Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm