35 50x bekeken deze maand

Mira Paulussen

Mira Paulussen Abonnement: Goud
Juridisch niveau:
Advocaat
Beroep / functie:
Jurist
Specialisaties:

Mira Paulussen op LinkedIn

Over mij persoonlijk

Graag ben ik voor mensen een aanspreekpunt voor juridische vragen en problemen. Het geeft me veel voldoening als ik mensen gerust kan stellen, verder kan helpen en hen een stem kan geven. Ieder mens verdient het dat zijn standpunt wordt gehoord. Daarbij is toegankelijkheid erg belangrijk, zodat mensen zich vrij voelen te informeren. Een persoonlijke benadering ook, zodat recht wordt gedaan aan de mens zelf, het individu. Zowel bij de keuze voor een bepaalde oplossing als in de onderlinge communicatie. Uiteindelijk wil ik door deskundige, kwalitatief goede dienstverlening zorgen uit handen nemen zodat het probleem ook echt wordt opgelost. Dat is waar ik voor sta. Door mijn kennis op het gebied van recht en conflictbemiddeling en werkervaring binnen de rechtspraak en de advocatuur, kan ik mijn klanten een omgeving bieden waar ze naar toe kunnen gaan als ze een probleem hebben, waar ze als mens worden gezien en waar een oplossing wordt gegeven waarmee ze verder kunnen.

Over mijn kantoor

Swart Legal

Eindhoven

Swart Legal is een groeiend advocatenkantoor van ervaren en ondernemende advocaten voor arbeidsrecht, handelsrecht en aansprakelijkheden. Wij helpen onze cliënten conflicten aan te pakken met innovatieve diensten en producten.

Wij pakken arbeidsconflicten snel en praktisch aan. Uw belang als onze klant staat bij ons in alles voorop. Dat blijkt onder meer uit het groot aantal successen dat wij voor onze klanten behalen, aantoonbare kwaliteit en onze hoge klantwaarderingscijfers. Daarom: Ga voor de beste Resultaten, kies voor Swart Advocaten!

Wij adviseren, assisteren en procederen zowel voor bedrijven als werknemers over onder meer loonvorderingen, pensioenkwesties, ziektesituaties, aansprakelijkheidskwesties, ontslagtrajecten en gouden handdrukken.

Specialisaties

Zowel nationaal als internationaal: arbeidsrecht, ontslagrecht, ziekteverzuim, concurrentiebedingen, pensioenrecht, medezeggenschapsrecht, arbeidsongevallen, aansprakelijkheidsrecht, schadevergoedingsrecht, verzekeringsrecht, reorganisaties, ZZP-ers, handelsrecht, overeenkomstenrecht, procesrecht

Tarieven

Ons tarieven zijn altijd vooraf glashelder. Van ons meest gevraagde diensten hebben we producten gemaakt waarvoor we betaalbare vaste tarieven hanteren. Ons kantoor behandelt ook zaken op basis van door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging).

Contact

Bent u Smart, dan kiest u voor Swart. U kunt met ons afspreken op onze locaties in Eindhoven, Roermond en Enschede. Wilt u graag weten van onze aanpak is in uw situatie? Bel 085 - 020 10 10 en vraag naar één van onze gedreven advocaten.

KVK Nummer 17201374

Twitter feed

@@swartlegal

Recent beantwoorde vragen

Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm