132 35x bekeken deze maand

Dewi Deijle

Dewi Deijle
Juridisch niveau:
Jurist
Beroep / functie:
ZZP juriste
Specialisaties:

Over mij persoonlijk

Ik ben een zelfstandige juriste. Ik bied betaalbaar en toegankelijk juridisch advies aan. Waar mogelijk stem ik met klanten zoveel mogelijk online af. Als klanten weinig inkomen hebben om van te leven, dan zoek ik samen met de klant naar de beste oplossing, zodat zij toch juridische hulp kunnen krijgen.

Ik schrijf ook voor mijn eigen blog Hierop kan men lezen over interessante onderwerpen en handige weetjes en tips in de juridische wereld voor alledag. Te vinden via: www.ojau.nl.

Ik ben gespecialiseerd in onderwerpen op het gebied van sociale wet-en regelgeving en bestuursrechtelijke zaken. Ik voer bezwaar- en beroepsprocedures tegen de gemeente en andere uitvoeringinstanties zoals UVW en SVB. Ik adviseer verder ook in zaken op het gebied van o.a.(internationaal) strafrecht, huurzaken, arbeidszaken, consumentenkoop, contracten, zaken die de grond- en mensenrechten raken.

Tevens bied ik de volgende diensten aan;
- Workshops en juridische bijspijker cursussen in sociale zekerheid en de Algemene wet bestuursrecht.
- Op freelance basis ontwikkel ik studiemateriaal Bachelor Publiek Recht en ben ik freelance scriptie- en portfolio begeleider/beoordelaar bij 2 opleidingsinstituten
- Meeting-workshops in kleine groepen. Momenteel ben ik bezig met het organiseren van meeting-workshops voor personen die een partner hebben verloren en vrouwen die onlangs zijn gescheiden. Met nadruk op advies en ondersteuning (op informele wijze) bij het herpakken van het dagelijks leven en wegwijs in allerlei wetten en regels met betrekking tot werk, inkomen, uitkeringen, toeslagen, woning, studie, geldzaken en andere relevante juridische zaken toegespitst op de persoonlijke situatie, ervaringen delen met lotgenoten, focus op de toekomst en weerbaarheid vergroten.
- Individuele coaching trajecten; voor, tijdens en na een geschil met focus op juridische aspecten. Soms hebben mensen meer nodig dan alleen juridisch advies

Over mijn kantoor

Online Juridisch Advies voor U (OJAU)

Den Haag

Twitter feed

Er is helaas geen Twitterfeed beschikbaar voor deze jurist.

Recent beantwoorde vragen

Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm