54 132x bekeken deze maand

Dewi Deijle

Dewi Deijle Abonnement: Goud
Juridisch niveau:
Jurist
Beroep / functie:
ZZP juriste
Specialisaties:

Dewi Deijle op LinkedIn

Over mij persoonlijk

Ik ben een zelfstandige juriste en biedt betaalbaar en toegankelijk juridisch advies aan. Waar mogelijk stem ik met klanten zoveel mogelijk online af.

Ik ben gespecialiseerd in onderwerpen op het gebied van sociale wet-en regelgeving en bestuursrechtelijke zaken. Ik voer bezwaar- en beroepsprocedures tegen de gemeente en andere uitvoeringinstanties zoals UVW en SVB. Ik adviseer verder ook in zaken op het gebied van o.a.(internationaal) strafrecht, huurzaken, arbeidszaken, consumentenkoop, contracten, zaken die de grond- en mensenrechten raken.

Ik schrijf ook voor mijn eigen blog Hierop kan men lezen over interessante onderwerpen en handige weetjes en tips in de juridische wereld voor alledag. Te vinden via https://www.facebook.com/OJAUjurischrijfsels/?ref=br_rs

Tevens bied ik de volgende diensten aan;
- Workshops en juridische bijspijker cursussen in sociale zekerheid en de Algemene wet bestuursrecht. Sinds 15 maart 2017 ben ik op freelance basis studiemateriaal ontwikkelaar Bachelor Publiek Recht en sinds 14 april 2017 scriptie- en portfolio begeleider/beoordelaar bij NCOI Groep.
- Meeting-workshops in kleine groepen. Momenteel ben ik bezig met het opzetten van meeting-workshops voor personen die een partner hebben verloren en vrouwen die onlangs zijn gescheiden. Met nadruk op advies en ondersteuning (op informele wijze) bij het herpakken van het dagelijks leven en wegwijs in allerlei wetten en regels met betrekking tot werk, inkomen, uitkeringen, toeslagen, woning, studie, geldzaken en andere relevante juridische zaken toegespitst op de persoonlijke situatie, ervaringen delen met lotgenoten, focus op de toekomst en weerbaarheid vergroten.
- Individuele coaching trajecten; voor, tijdens en na een geschil met focus op juridische aspecten. Soms hebben mensen meer nodig dan alleen juridisch advies

Over mijn kantoor

(OJAU) Online juridisch advies voor U

Den Haag

KVK Nummer 67475698

Twitter feed

Er is helaas geen Twitterfeed beschikbaar voor deze jurist.

Recent beantwoorde vragen

Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm