Over mij persoonlijk

In 2016 ben ik afgestudeerd als jurist privaatrecht aan de Universiteit van Heerlen. Ik heb ruime ervaring opgedaan binnen de rechtspraak als juridisch medewerker/griffier ter zitting. Vanaf 2017 ben ik mijn eigen bedrijf DSG Legal, juridische dienstverlening, gestart. Omdat ik graag het recht van de andere kant wil benaderen en de belangen van mijn cliënt wil behartigen.

Ook ben ik het samenwerkingsverband met RechtsBUDDY aangegaan omdat ik achter de visie van RechtsBUDDY sta, het verlagen van de drempel naar de rechtsgang. Uit ervaring weet ik hoe fijn het kan zijn om iemand naast je te hebben staan op dat soort lastige en emotionele momenten, als u naar de rechter toe moet. Maar ook iemand op heldere wijze duidelijkheid in uw zaak geeft. Daar staat RechtsBUDDY voor.

Mijn werkwijze staat bekend als informeel en toegankelijk. Vanwege mijn zelfstandigheid kan ik op flexibele wijze inspelen op uw situatie en wensen, zodat ik u op begripvolle en professionele wijze kan bijstaan. Dat maakt dat ik als een betrokken juridisch adviseur wordt ervaren.

Vanwege mijn ruime ervaring met de rechtspraak maakt dat ik beschik over gedegen kennis en ervaring van het procesrecht en weet hoe een gerechtelijke procedure in de praktijk verloopt, dat vormt een goede basis waardoor ik snel kan handelen en inspelen op de situatie. Door het wegnemen van uw zorg kunt u zich richten op zaken die voor u echt van belang zijn.

Over mijn kantoor

RechtsBUDDY

Nederland

Wij zijn een informele juridische dienstverlener en werken met een team bestaande uit 6 juristen niet-advocaten, die ieder een eigen rechtsgebied vertegenwoordigen.

Is een advocaat noodzakelijk? Dan sturen wij jou niet door, maar gaan persoonlijk mee naar alle gesprekken met de advocaat tot aan de zitting... Van A tot Z!

Ons doel is om de drempel naar de rechtsgang te verlagen. Dus:
- Heb je een juridische vraag? Laat het ons weten!
- Advocaat nodig? Wij gaan mee!

KVK Nummer 0

Twitter feed

Er is helaas geen Twitterfeed beschikbaar voor deze jurist.

Recent beantwoorde vragen

Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm