2 13x bekeken deze maand

Debby 's-Gravendijk

Debby 's-Gravendijk
Juridisch niveau:
Jurist
Beroep / functie:
Jurist
Specialisaties:

Over mij persoonlijk

In 2016 ben ik afgestudeerd als jurist privaatrecht aan de Universiteit van Heerlen. Ik heb ruime ervaring opgedaan binnen de rechtspraak als juridisch medewerker en het zijn van griffier ter zitting bij de rechtbank Den Haag. Vanaf 2017 ben ik mijn eigen praktijk DSG Legal, juridische dienstverlening, gestart. Omdat ik graag het recht van de andere kant wil benaderen en de belangen van mijn cliënt wil behartigen. Ik ga voor u de discussie met de rechter aan.

Mijn werkwijze staat bekend als informeel en toegankelijk. Vanwege mijn zelfstandige praktijk kan ik op flexibele wijze inspelen op uw situatie en wensen, zodat ik u op begripvolle en professionele wijze kan bijstaan. Dat maakt dat ik als een betrokken juridisch adviseur wordt ervaren.

Vanwege mijn ruime ervaring met de rechtspraak maakt dat ik beschik over gedegen kennis en kunde van het procesrecht en weet hoe een gerechtelijke procedure in de praktijk verloopt, dat vormt een goede basis waardoor ik snel kan handelen en inspelen op de situatie. Mijn praktijk richt zich op zowel ondernemers als particulieren. Door het wegnemen van uw zorg kunt u zich richten op zaken die voor u echt van belang zijn.

Als ik uw zaak behartig dan weet u zeker dat uw probleem serieus wordt genomen en opgelost.

Over mijn kantoor

DSG Legal

Leidschendam

Twitter feed

Er is helaas geen Twitterfeed beschikbaar voor deze jurist.

Recent beantwoorde vragen

Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm