2.587 33x bekeken deze maand

Rudolf van Binsbergen

Rudolf van Binsbergen
Juridisch niveau:
Advocaat
Beroep / functie:
Advocaat
Specialisaties:

Over mij persoonlijk

Vanaf 2001 ben ik actief in de advocatuur. Ik ben advocaat en partner bij Wille Donker advocaten in Alphen aan den Rijn.

Aan de Universiteit Leiden heb ik de opleiding Nederlands Recht gevolgd, waarbij ik ben afgestudeerd in het civiel recht en het strafrecht. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in het bouwrecht, vastgoedrecht, overheidsaansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht en omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieu). In dat verband heb ik een postacademische opleiding bestuursrecht gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In de praktijk houd ik mij ook bezig met het algemeen civiel recht.

Ik ben lid van diverse specialisatieverenigingen, waaronder de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR), de Vereniging voor Bouwrecht (VBR) en de Vereniging van Bouwrecht-Advocaten (VBR-A). Verder ben ik als gastdocent betrokken bij het departement Staats- en bestuursrecht van de Universiteit Leiden en heb ik zitting in de Commissie Bestuursrecht van de Haagse Orde van Advocaten.

Over mijn kantoor

Wille Donker advocaten

Alphen aan den Rijn

Twitter feed

Er is helaas geen Twitterfeed beschikbaar voor deze jurist.

Recent beantwoorde vragen

Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm