Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Aansprakelijkheidsstelling medische fout?

Ik heb eind december drie dissecties en een herseninfarct opgelopen en ben nog steeds aan het revalideren. Dit komt vrijwel nooit voor en meerdere artsen hebben mij aangeraden om hier werk van te maken.
De dissecties en het infarct zijn naar mijn mening veroorzaakt door de handeling van de zorgverlener.
Ik heb eind augustus besloten de zorgverlener aansprakelijk te stellen. Deze was aangetekend verstuurd en ontvangen. Hierop is een antwoord gekomen en werd aangegeven dat de zaak was aangemeld bij de beroepsvereniging en verzekeringsmaatschappij en dat deze het zouden afhandelen. Daarna is het stil gebleven. Op 5 oktober heeft de zorgverlener mijn aangetekende herinnering ontvangen. Echter heb ik geen reactie meer mogen ontvangen.
Ook is er contact geweest met de klachtenfunctionaris van de beroepsvereniging. Deze heeft geantwoord en duidelijk gemaakt dat door de rechtstreekse aansprakelijkheidstelling van de behandelaar de beroepsvereniging niet meer als bemiddelaar kan optreden.

Graag verneem ik uw reactie hierop en wordt graag op de hoogte gesteld over het verdere verloop.

Beste heer, mevrouw, als de zorgverlener 'onrechtmatige handelingen' heeft verricht is deze uiteraard aansprakelijk middels het zorgverleningscontract wat er tussen u beiden aanwezig is. Nu u bent afgewezen door de klachtenfunctionaris, mag u contact met mij opnemen middels mailadres: groenewegenjuristen@gmail.com voor de nodige juridische bijstand letselschade. U mag ook middels dit platform nader contact zoeken.

Ik zal u dan voorzien met de nodige nadere informatie en juridische bijstand.

Met vriendelijke groet, de heer Groenewegen, J.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag