Stel vraag

Particulier


ik heb afgelopen zaterdag een dagvaarding ontvangen!!Het schijnt te gaan om een bedrag van 18,89!!afkomstig van vorig jaar!Er word gezegd dat ik de eerste aanmaning zou hebben gekregen op 22-12-2014.ingebrekesteling op13-01-2015 en aankondiging rechtsmaatregelen op 05-02-2015!!Het zegt mij alleml niets.Zij geven alleen op een factuurnr. datum en het bedrag.Niet vanwaar het afkomstig is en over wat voor product het gaat!!Ik vind het allemaal maar erg vreemd.Maar wat moet ik nu doen?

Je moet een conclusie van antwoord indienen bij de rechtbank. Hierin geef je aan dat je de aanmaningen niet hebt ontvangen, omdat ze deze naar het verkeerde adres o.i.d. hebben verstuurt of omdat je denkt dat deze nooit verstuurd zijn. Verder geef je hierin aan dat het jou niet duidelijk is waar dit overgaat.

Je kunt voor het indienen van dit stuk ook uitstel aanvragen. En natuurlijk kun je ook schikken.

Beoordeel dit antwoord:

Het antwoord van de heer De Kruijff is inderdaad correct. Mocht u hulp of begeleiding bij die mogelijkheden willen hebben, neemt u dan gerust contact met mij op. Mogelijk is de rechtszaak namelijk nog te voorkomen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag