Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Ontbinden samenlevingscontract

Wij zijn een samengesteld gezin. De situatie is onhoudbaar geworden en ik ben dan nu ook met urgentie bezig. Wij hebben een samenlevingscontact en testament. Nu is het de bedoeling dat wij gaan latten maar beide contacten zullen dus ontbonden worden. Ik woon samen met mijn kinderen in bij mijn partner (en zijn dochter) in zijn koopwoning. Het huis is dus niet van mij. Afgelopen 3,5 jaar heb ik mee betaald aan verbouwing, hypotheek aflossen enz.
Beide onze inkomsten werden al die tijd op 1 hoop gegooid en alles van betaald. Ik heb alleen de rekening nog apart voor de kinderen, waar ik hun kleding enz van betaal. Tijdens het afsluiten van het samenlevingscontact had de notaris het erover dat ik bij verbreken van het contract hij mij zou moeten betalen. Graag wil ik weten wat mijn rechten zijn.

Dat hangt echt af van wat er precies is geregeld ( en niet) in uw samenlevingscontract. Als u direct contact maakt mag u het mij laten beoordelen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Goedemiddag,
Het heeft even geduurd aangezien ik zoveel aan mijn hoofd had met het regel van alles en lijntjes uitzetten voor mogelijkheden.
In welke artikel van het samenlevingscontract zou ik dan moeten kijken? Kan ik op een andere manier een bijlage toevoegen o.i.d.?

Met vriendelijke groet,
Saskia vd Waal



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag