Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb nu voor de 2e maal op mijn adres een brief gehad van Intrum Justitia die voor hun client(Emesa Nederland BV) een vordering doet van 92,64
De naam die boven de brief staat is dus niet mijn naam en en ik ken die persoon ook niet, allen het adres klopt.
Na de eerste brief heb ik Intrum Justitia gebeld en gezegd dat ik niet de persoon ben die op de vordering staat en dat ik Emesa ook niet ken.
Ik kreeg als antwoord dus u bent niet de persoon die op de vordering staat? Antwoord van mij dus nee, daarna werd er gezegd dat mijn adres verwijdert zou worden.
Nu, na een aantal weken krijg ik weer een brief met de dreiging dat ze een gerechterlijke procedure willen starten, een deurwaarder dus.
Wat moet ik hier mee aan?

Als de vordering geen betrekking op u heeft en uw naam is er niet aan gebonden, kunt u deze vordering naast u neerleggen.

Wel zou ik bij de gemeentelijke basisdaministratie (gba) van uw gemeente nagaan of die andere persoon aan wie de brief van de deurwaarder is gericht op hetzelfde adres als u is ingeschreven. Indien dat het geval blijkt te zijn adviseer ik u uw gemeente te informeren dat deze informatie onjuist is en uitgeschreven dient te worden.

Beoordeel dit antwoord:

ter aanvulling, als de deurwaarder aan de deur komt, leg hem de situatie uit en neem het exploot niet aan.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag