Vraag

op 04-11-13 stond mijn auto vanaf 10:00 geparkeerd bij mijn werk. vanuit mijn werk wordt een parkeervergunning gegeven. deze lag die dag achter mijn voorruit. minimaal 1x per uur komen de controleurs controleren maar om half 7 kon de controleur mijn vergunning niet waarnemen en heeft een bekeuring uitgeschreven voor het niet betalen van parkeerbelasting. dus ik heb bezwaar gemaakt met foto's en bezwaarschrift. tot mijn grote verbazing werd deze afgewezen. de controleurs zijn aangesloten bij http://www.p1.nl/parkeren/vlaardingen/parkeerservice-vlaardingen. wat voor stappen kan ik verder ondernemen om toch mijn gelijk te halen

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Ik ga er van uit dat het hier om een gemeentelijke belasting gaat.

U hebt bezwaar ingediend en de bezwarencommissie heeft dit bezwaar ongegrond verklaard. De volgende stap is de bestuursrechter (beroep). Voordeel is dat u nu bij een echte rechter komt en niet bij een commissie van de gemeente.

Ik adviseer u wel om, voor u zich stort op het betalen van griffiegelden, de zaak door een jurist op haalbaarheid te laten controleren.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm