Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


In maart 2013 heb ik mijn abonnement voor de sportschool opgezegd. Hierbij hoort ook een pasje waarvoor je 2,95 per maand betaald.

Dit pasje heb ik in augustus 2013 ingeleverd. Tussen maart en augustus heb ik hier gewoon maandelijks 2,95 voor betaald.

Echter nu in februari 2014 wordt nog steeds maandelijks 2,95 afgeschreven terwijl mij is toegezegd dat dit stop gezet zou worden.
Er is zelfs een keer 11,95 afgeschreven in november en toen ik een keer het bedrag heb proberen terug te boeken heb ik hier uiteindelijk 40 euro incasso kosten over moeten betalen wegens te late betaling.

Ik heb meerder malen geprobeerd contact te zoeken met de sportschool zodat deze kosten niet meer van mijn rekening worden geschreven en om het geld dat al die maanden onterecht is afgeschreven terug te vorderen.
Ik heb zelfs afschriften meegestuurd waarin te zien is dat de bedragen maandelijks worden afgeschreven.
Er komt geen reactie.

Wat kan ik hier tegen doen?
Het bedrag storneren lukt dus niet want dan wordt het uiteindelijk via het incassobureau geregeld.

Met vriendelijke groet

Dag,
de sportschool heeft de nazorgplicht dit goed af te handelen, doen ze dat niet dan levert dat op zichzelf weer een wanprestatie op en zou u schade kunnen vorderen. Misschien is het zinvol een jurist een korte brief of e-mail te laten sturen, dat heeft doorgaans meer effect.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag