Vraag

mijn ex en ik zijn 2 mnden uit elkaar en we hebben afspraken gemaakt dat onze zoon van 4 op dezelfde school blijft zodat de relatiebreuk niet te veel veranderingen voor hem opbrengt. De verdeling van onze zoon is ieder 3,5 dag. Nu heeft mn ex keuren en wil ze dat onze zoon bij haar in de plaats (13 min verderop) naar school gaat. Dit wilt ze doen zonder overleg en ik ben hier niet mee eens. Omdat dit niet inbelang staat van onze zoon. kan ik dit

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Ik ga er vanuit dat er in u geval sprake is van een co-ouderschapsregeling. Deze regeling kan niet eenzijdig door u ex gewijzigd worden. U zal hier samen overeenstemming over moeten vinden. Kunt u er samen niet uitkomen dan kan u het geschil eventueel aan de rechter voor leggen. De rechter zal dan kijken naar het belang van uw zoontje. De kans is groot dat de rechter het in het belang van het kind vind dat uw zoontje op zijn oude school blijft omdat er al zoveel veranderingen plaatsvinden.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm