Stel vraag

Particulier


De ex-vrouw van mijn partner heeft een claim neergelegd van €165.000,-. Zij heeft in de dagvaarding aangegeven dat wij kleding, schoenen en tassen van haar gestolen hebben, de inboedel uit het huis hebben meegenomen en het huis dat nu van haar is als een totale chaos hebben achtergelaten.
Geen van bovenstaande zaken is waar, maar het is haar woord tegen dat van ons en wij hebben geen foto's gemaakt van de oplevering. Deze oplevering is overigens met haar advocaat gedaan en die heeft het destijds akkoord bevonden. Ook zij draait haar woorden nu terug. Zij mag in haar ambt hierover toch ook niet liegen?

Wat we nodig hebben is een goede advocaat die ons hierin kan bijstaan. We hebben echter net een zaak geopend waar ons geld inzit. Is het mogelijk om een toevoeging te krijgen, zodat de kosten draaglijk worden/blijven?

Als uw partner in persoon wordt aangesproken, kan hij afhankelijk van de hoogte van zijn inkomen in aanmerking komen voor een toevoeging. U kunt op de website van de Raad voor Rechtsbijstand(http://www.rvr.org/nl/subhome_rz/rechtsbijstandverlener,Inkomensgrenzen.html) nagaan of dit geval is).

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag