Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


ja waar moet ik beginnen zal het in het kort uitleggen want weet niet waar ik zulke antwoorden op mijn vragen kan krijgen ..
ik heb 30 december met mijn vriendin een test gedaan zwanger !! echter op papier is ze nog steeds getrouwd en ingeschreven op het adres van haar (man) (Amsterdam)nu willen wij naar de dokter hier in Utrecht ze is vaak bij mij aanwezig alleen ik woon bij mijn tante in huis en die heeft ook geen plaats voor mijn vriendin en een baby die op komst is .. wat is in mijn geval nou het beste wat ik kan doen ik wil zo snel mogelijk een eigen huis zodat ik mijn vriendin op mijn adres kan inschrijven . weet nu echter niet of ik in dit geval urgentie kan krijgen omdat ze op papier nog getrouwd is ...en ik weet niet of het invloed heeft ..ze is Poolse wat kan ik nu het beste doen en als eerste regelen zodat er geen problemen ontstaan weet nu ook niet of ik naar mijn eigen huisarts kan gaan want ze is ingeschreven in Amsterdam en inschrijven hier in Utrecht is nog niet mogelijk heb geen eigen woonplek wat nu ?

Voor de toewijzing van een woning zult u contact moeten opnemen met de gemeente waarin u nu woont. Het beleid van de toewijzing verschilt per gemeente.

Uw partner is nog steeds gehuwd, wat betekent dat het kind op grond van de wet de echtgenoot als juridische vader krijgt. De procedure om dit te veranderen is als volgt:

Zowel de moeder (binnen 1 jaar na de geboorte), als het kind (binnen drie jaar nadat het kind weet dat haar juridische vader niet haar biologische vader is), als de juridische vader vader (binnen 1 jaar nadat hij van de geboorte op de hoogte is) kunnen het vaderschap ontkennen. (U als biologische vader kunt dit dus niet niet)

Voor deze procedure is een advocaat nodig. De rechtbank zal dan een DNA-test bevelen. Na de uitspraak heeft het kind geen vader meer. U kunt daarna het kind erkennen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Wat is hier tegen te doen ? Snel scheiden en trouwen met mij of maakt dat niet uit want we zijn er 100% zeker van dat ik zelf de vader ben hij is niet poolse mijn vriendin is samen met hem naar Nederland gekomen .. dna test ? Of ?


Antwoord aangepast

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag