Stel vraag

Particulier


Geachte,


ik ben huurder van een huurwoning. Sinds korte tijd heb ik last van een lekkage. De oorsprong van de lekkage is kapotte waterleiding onder de grond. Door deze lekkage nis mijn laminaat bol komen te staan. De woningcorporaties stuurt mij door naar mijn verzekeraar. Ik ben niet inboelverzekerd. Wat kan ik het best doen?


Met vriendelijke groet,

De woonbouwver. is aansprakelijk, omdat de schade is veroorzaakt door een kapotte waterleiding. Nu u geen beroep kunt doen op een inboedelverzekering dient u de schade op de woonbouwver. te verhalen. U dient de woningbouwver. aansprakelijk te stellen. Desgewenst kan ik u hierbij helpen. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen komt u mogelijk in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Zie hiervoor de website van de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org. Neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact met mij op als u nog vragen heeft.

Beoordeel dit antwoord:

Als vast is komen te staan dat de woningbouw verantwoordelijk is voor de schade, raad ik u aan om haar toch schriftelijk aansprakelijk te stellen voor de ontstane de schade nu u geen inboedelverzekering heeft.

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u indien gewenst rechtstreeks en kosteloos contact met mij opnemen voor overleg.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag