Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Hoi ik heb een vraag en hoop dat jullie me kunnen helpen ik ben door veilig thuis en de raad van kinder bescherming onder dwang in een tvo (toevluchts oord ) geplaats samen met mijn 4 kinderen omdat mijn schoon moeder een onzin melding heeft gedaan waar niks van waar is maar zowel veilig thuis als de raad van kinder bescherming laat vervolgens niks meer van zich horen ik weet niet wanneer ik weer naar huis mag mogen ze dit zo maar doen en wat kan ik zelf eventueel voor stappen ondernemen?

Uit uw vraag kan ik alleen maar afleiden dat de door u geschetste en door JZ/RVKB gevolgde procedure na een zorgklacht - in ieder geval voor mij - volstrekt onbegrijpelijk is.

Ik raad u aan om contact op te nemen met een advocaat die zich specialiseert in jeugd- en familierecht. Mogelijk komt u aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp. U kunt hiervoor terecht bij een van de advocaten van deze website, bij een rechtswinkel of wetswinkel bij u in de buurt of bij Het Juridisch Loket (0900 8020) of: h​ttp://www.juridischloket.nl/Pages/default.asp

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag