Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wij verhuren opslagruimte aan een ondernemer. Het pand is verkocht en moet leeg opgeleverd worden aan de koper. Wat is nu de procedure voor ons? En kan de huurder er zomaar uitgezet worden of heeft deze bepaalde rechten?

Ook de huurders van een bedrijfsruimte hebben een huurbescherming waarbij een publieks toegankelijke ruimte wel meer bescherming genieten dan niet publieks toegankelijke ruimten in uw geval. Wanneer u een contract wilt ontbinden zal dit via een rechter moeten en zal hiervoor een goede reden moeten zijn. Meestal is het zo bij verhuur dat het huurcontract over gaat naar de volgende eigenaar.

Beoordeel dit antwoord:

De huurder heeft huurbescherming. Het hangt er wel vanaf welke wettelijke bepalingen van toepassing zijn. Het is goed om de huurovereenkomst te laten beoordelen om de keuze te kunnen maken voor welke stappen gezet moeten worden. Het is van groot belang om de goede weg te bewandelen en de goede gronden aan te voeren. Indien afstand voor u niet doorslaggevend is, mag u mij altijd benaderen. Ik heb veel ervaring met dit soort zaken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag