Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


heb een ongeval gehad en de letselschade expert heeft de expertise rapport met daar in persoonlijke gegevens (gevoelige) verkeerd getuurd en deze papieren zijn bij mij s morgens vroeg tussen 4 en 5 zonder envelop bij in de bus gegooid ik heb toen de emdr moeten afbreken en een grote terugslag gehad heb daar zo veel persoonlijke schade van gehad kan ik hier hem voor van verantwoordelijk stellen of ......

uw letselschade-expert lijkt dus niet echt een "expert", hij heeft in ieder geval niet professioneel gehandeld. Het probleem bij dit soort kwesties is dat iedereen zich letselschade-expert mag noemen.

Of u uw schade op uw eigen expert kunt verhalen, hangt o.a. af welke gedragscode deze persoon op zichzelf van toepassing heeft verklaard en of er een causaal verband valt aan te tonen tussen zijn handelen en uw schade.

Beoordeel dit antwoord:

Onduidelijk is of de letselschade expert door u of door de verzekeraar van de tegenpartij is ingeschakeld. Heeft u de expert ingeschakeld dan kunt u kijken of hij aangesloten is bij een beroeps- of brancheorganisatie en daar een klacht indienen. Ik het de expert van de tegenpartij dan kunt u een klacht indienen bij de verzekeringsmaatschappij.

OF u schade kunt verhalen is afhankelijk van de vraag of u kunt bewijzen dat uw schade is ontstaan door het verkeerd bezorgen van de expert.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag