Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een vriendin geholpen door mede-eigenaar van haar hondenkennel te worden. Ik heb dit gedaan omdat mijn eerste 2 honden bij haar vandaan kwamen. daar zat een maar aan: voor mijn eerste hond moest een dekkimg plaatsvinden. de tweede hond moest 2 dekkingen het gevolg zijn! ik heb mijn reu gekregen op 27-05 -2011. Hij heeft daarna 2 succesvolle dekkingen gedaan. Na de derde dekking is de desbetreffende teef overleden, dit had niets te maken met de dekking, dit was in mei 2012.

Daarna heeft de fokker geen enkeke mogelijkheid benut om mijn reu te gebruiken voor een dekking. Ik heb uiteindelijk in december 2014 mijn reu laten testen op erfelijke afwijkingen. voor Boston Terriers is dit Patella Luxatie en Cataract. Het bleek dat mijn reu uiteindelijk Catararact, noncongenitaal, cordiaal heeft. Nu wil de fokker ineens geld zien, terwijl zij zelf niet eens test op erfelijke gebreken bij haar eigen honden! Zij is mij verschuldigd € 493,80 voor een nest wat op mijn naam stond maar door haar gefokt is plus een export-pedigree. Kunnen jullie mij helpen om dit geschil op te lossen? Ik was zelfs mede-eigenaar van haar kennel! Vandaag kreeg ik een brief van de Raad van Beheer dat ik op MIJN VERZOEK geen mede-eigenaar meer was! Ik heb dat verzoek niet ingediend en ga er dan ook vanuit dat er sprake is van valsheid van geschrifte!

Zoals u het schets vreemde praktijken. Indien er sprake is van valsheid in geschrifte dan kunt u daarvan aangifte doen. Mocht u verdere hulp en of advies wensen, mag u gerust contact met mij opnemen voor verder overleg en mogelijkheden.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hartelijk dank voor uw reactie.


Alstublieft.

Beoordeel dit antwoord:

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn van het SBS6 televisieprogramma ‘ Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’. In dit programma lost hooglopende kwesties en conflicten op.

Mr. Frank Visser is ruim 20 jaar geleden begonnen met het tv-programma 'De Rijdende Rechter' omdat hij vond dat alle mensen recht hebben op recht. En dat vindt hij nog steeds!

Wij hebben uw case gelezen en vragen ons af wat de situatie nu is? Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw zaak in ons televisieprogramma te behandelen.

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen.

Hartelijke groeten,

Vera Driessen
Team Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag