Vraag

Hallo bij een makelaarskantoor kan ik mij inschrijven voor een ''priority'' inschrijving. Dit betekent dat ik voorrang heb op de normaal ingeschreven personen en dat het kantoor/bedrijf mij (en de andere priority ingeschrevenen) als eerst de ''beste'' woningen laat zien voordat deze op de website verschijnen. Het kan dus voorkomen dat sommige woningen niet op de website verschijnen omdat iemand die al neemt.

Nu heb ik hier een vraag over omtrent bemiddelingskosten. Wordt dit gezien als een opdracht aan het kantoor? Omdat zij in wezen woningen doorsturen naar mij ipv dat ik reageer op een woning.
Want dan kun je geen bemiddelingskosten terugvorderen.

Hoe wordt dit gezien?
De vaag is dus of ik in deze situatie geen bemiddelingskosten hoef te betalen?

Alvast bedankt voor het antwoord.

Deel deze vraag

1 Reactie

Of u bemiddelingskosten dient te betalen hangt af van de uitleg van de voorwaarden. Schakelt u in het algemeen een makelaar in dan lijkt het mij dat daar kosten aan verbonden zijn in het geval u de woningen krijgt aangeboden of zelf reageert. De voorwaarden geven daar uitsluitsel over. Komt u er niet uit, dan mag u mij ook de voorwaarden mailen ter beoordeling. Neemt u hiertoe rechtstreeks en kosteloos contact met mij op.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm