Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


kan iemand mij adviseren? ik kan sinds gisteren niet meer bij mijn rekening. Ik kan geen geld meer opnemen ( pas werkt niet in deze automaat), niks afrekenen en in de reader werkt het ook al niet ( melding slado te laag) Terwijl er echt ruim dan genoeg geld op staat.Is mijn bankrekening geblokkeerd? Ik heb er geen melding van ontvangen via de post of mail, ook geen uitnodig voor gesprke betreft bijv fraude. Nu zegt de bank dat ze mijn rekening hebben geblokkeerd omdat er melding is gekomen via melding internet opgelicht, ik ben nooit verhoor door politie, niet op gesprek geweest of ingelicht bij mij bank. Ook zijn mijn gegevens verstreken door een bankmedewerker aan een 'klant ( persoon die ik zou hebben opgelicht)

Wat moet ik doen, ik wil sowieso mn loon terug, ik hoef niet meer bij de rabobank als klant te zijn, maar het geld is niet van hun, zij beheren het maar is niet hun geld.


Wat kan ik doen?

Het lijkt mij niet juist dat de bank uw bankrekening enkele op basis van vermeende oplichting blokkeert en uw gegevens aan een derde heeft verstrekt. De bank moet worden aangeschreven om de blokkade op te heffen. Ik ben desgewenst graag bereid u hiermee te helpen. Betreft het een zakelijke of privé rekening? Als het een privé kwestie betreft komt u afhankelijk van de hoogte van uw inkomen mogelijk in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. De kosten van mijn werkzaamheden worden dan door de staat betaald en u bent slecht een geringe eigen bijdrage verschuldigd. Neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact met mij op als u nog vragen heeft of rechtsbijstand wilt.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag