Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Hallo

ik heb een tattoo laten zetten bij een erkende tatoeeerder. na duidelijk overlegt te hebben hoe de tattoo moest worden en hem zelf een ontwerp te hebben geleverd is de tattoo gezet,
alleen nu is hij helemaal verpest en lijkt totaal niet op het ontwerp. de tatoeeerder heeft zelf ook aangegeven dat de tattoo niet goed gelukt is.
we hebben afgesproken dat ik de tattoo door middel van een laserbehandeling laat verwijderen en dat de tattoeeerder deze kosten vergoed.
alleen nu is het geval dat hij zijn afspraak niet nakomt.
wat zijn mijn rechten hierin.

groet

Vervelend om te horen dat u een tattoo heeft laten zetten die niet gelukt is. Heeft de tattoeerder toegezegd de kosten van de lazerbehandeling te laten vergoeden, dan zal hij zijn afspraak moeten nakomen. Staat dit zwart op wit? Dan staat u hierin juridisch sterker.

Als ik u was zou ik bij de tattoeerder aandringen op betaling van de lazerbehandeling. Blijft hij weigeren? Dan kunt u hem aansprakelijk stellen en hem sommeren om de schade te vergoeden. Ik kan mij daarbij voorstellen dat de tattoeerder voor aansprakelijkheid verzekerd is. In dat geval kan hij zijn verzekering aanspreken. Die zal u dan compenseren.

Beoordeel dit antwoord:

Op welke manier heeft u de afspraken vastgelegd, mondeling of schriftelijk? Van wanneer is het laatste contact tussen u en de tatoeëerder? Heeft hij u duidelijk gemaakt de afspraak niet te willen nakomen, of maakt u dit op doordat hij niet meer reageert?

Beoordeel dit antwoord:

Beste heer, mevrouw,

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn van het SBS6 televisieprogramma ‘ Meester Frank Visser Doet Uitspraak’. In dit programma lost Mr. Visser hooglopende kwesties en conflicten op.
Mr. Visser is ruim 20 jaar geleden begonnen met het tv-programma 'De Rijdende Rechter' omdat hij vond dat alle mensen recht hebben op recht. En dat vindt hij nog steeds! In zijn nieuwe programma voor SBS6 heeft hij meer vrijheid om zaken te behandelen.

Wij hebben uw case gelezen en bieden u juridisch advies aan en de mogelijkheid om uw zaak in ons programma te behandelen.

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen.

Hartelijke groeten,

Dorrith Bragonje
Team Meester Frank Visser Doet Uitspraak
0208950010

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag