Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ik had in eerste instantie een dubbele oorontsteking maar deze ging niet over mij eigen huisarts wou mij niet door sturen later had ik een invaller die stuurde mij wel door nu heb ik een kieste in middenoor waardoor ik ernstige gehoor beschadiging heb opgelopen .kan ik mijn huisarts nog verantwoordelijk stellen voor geleden schade vooralsnog niet geopereerd

U kunt uw huisarts verantwoordelijk stellen als er sprake is geweest van een beroepsfout. Heeft hij verzuimd om u conform de professionele standaard door te verwijzen? Dit kan worden uitgezocht door een medisch adviseur.

Verder zal juridisch vast moeten komen te staan wat de gevolgen zijn van de beroepsfout. Was de gehoorschade bij een tijdige doorverwijzing te voorkomen?

Al met al raad ik u aan contact op te nemen met een letselschadespecialist. Deze kan samen met u hier naar kijken en in samenspraak met een medisch adviseur de huisarts aansprakelijk stellen. Indien gewenst kan ik u hier bij helpen.

Veel sterkte!

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Graag neem ik u hulp aan. Aangezien ik geen verstand heb van deze materie .
Het gaat mij er ook om dat de procedure veranderd gaat worden met door verwijzen.


U dient hiervoor de instructies te volgen in de email die u heeft ontvangen op het moment dat dit antwoord gepubliceerd werd.

Ik wacht uw bericht af.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag