Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn dochter heeft vorig jaar september een woning gehuurd, met tussenkomst van een verhuurmakelaar. Hiervoor heeft zij , naast een maand extra huur een bedrag van € 302,50 aan administratiekosten c.q. contractkosten moeten betalen. Klopt het dat ze dit bedrag kan terugvragen????

Als het terug te betalen bedrag wordt aangemerkt als bemiddelingskosten (dat lijkt er wel op) en de makelaar bemiddelt voor de verhuurder, dan kan ze het bedrag terugvragen. Wilt u daarbij hulp dan kunt u direct en kosteloos contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Als u dochter de makelaar geen opdracht heeft verstrekt om een woning voor haar te zoeken, maar zij heeft gereageerd op het woningaanbod van de makelaar op diens website is zij geen zogenaamde bemiddelingskosten verschuldigd. De in rekening gebrachte administratiekosten en contractkosten vallen door ook onder. De makelaar dient die kosten bij de verhuurder in rekening te brengen. Ik ben graag bereid het betaalde voor uw dochter terug te vorderen. Neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag