Vraag

Volgens een gerechtsdeurwaarder heb ik een dagvaarding ontvangen en vervolgens een vonnis in die zaak. Nu komen ze het bedrag uit het vonnis opeisen. Ik heb echter zowel de dagvaarding als vonnis nooit ontvangen.

Deel deze vraag

3 Reacties

2 Hiervoor dient u direct contact op te nemen met een advocaat, zodat kan worden bekeken wat er fout is gegaan. Deze kan voor u een zogenaamd executie kort geding starten. Wellicht is ook hoger beroep nog mogelijk. Ik raad u aan niet te lang te wachten.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
5 U dient zo snel mogelijk met een advocaat contact op te nemen.

Neemt u gerust contact met mij op.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
1 ALs u bij verstek bent veroordeeld (dit staat op het vonnis) dan dient u op korte termijn in verzet te gaan van het verstekvonnis. Dat heeft natuurlijk alleen zin als u het met de vordering niet eens bent of als de incassokosten bijvoorbeeld veel te hoog zijn begroot. ALs de vordering inhoudelijk wel klopt en u heeft geen verweer, lijkt het mij praktischer om met de deurwaarder te komen tot een betalingsregeling. Als u de vordering betwist, dan moet u inderdaad z.s.m. met een advocaat contact opnemen. Succes!

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm