Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wat zijn mijn rechten als zzp'er als een opdrachtgever later uitbetaald dan gewenst? Op mijn factuur geef ik aan binnen 7 dagen uitbetaald te willen worden. Als dit niet gebeurd stuur ik een 1e herinnering, en daarna een 2e. Maar als er dan nog steeds niks gebeurd wat kan ik dan nog meer doen? Mag ik als zzp'er bijvoorbeeld ook administratie kosten rekenen wanneer ik herinneringen stuur?

Het is nu al de tweede keer dat ik bij een van mijn opdrachtgevers niet binnen 30 dagen uitbetaald ben. Ik overweeg er een incassobureau op te zetten, alleen ik weet niet of de kosten daarvan dan voor mij zelf zijn, of dat ik mijn opdrachtgever daar ook voor kan laten betalen.

Neemt u eens vrijblijvend rechtstreeks contact met mij op. Indien u alle stappen juist doorloopt, te beginnen met de schriftelijke afspraak dat de betalingstermijn 7 dagen is, kunt u uiteindelijk uw extra kosten verhalen. indien u mij benadert neem ik contact met u op om het een en ander uit te leggen.

Beoordeel dit antwoord:

Ik heb ruime ervaring met het incasseren van geldvorderingen en kan een dossier voor u openen. In beginsel komen de kosten van die werkzaamheden voor rekening van uw opdrachtgever. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op om uw mogelijkheden te bespreken,

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag