Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ik heb een auto ongeluk gehad en nu wil de tegenpartij het afkopen met een bedrag. Volgens hun heb ik geen blijvend letsel opgelopen maar ik heb nog steeds last van mijn nekspieren en word regelmatig geplaagd door hoofdpijn.
Is het verstandig om hier akkoord mee te gaan?

Geachte vragensteller,

Allereerst vind ik het vervelend om te horen dat u een verkeersongeval heeft gehad. Ik wens u veel sterkte toe en hoop dat u alsnog herstelt.

Uw vraag valt niet goed te beantwoorden. Het is een medisch/juridisch oordeel of u al dan niet blijvend letsel heeft opgelopen en of het aanbod van de tegenpartij redelijk is. Daarvoor is inzage in uw medisch dossier nodig.

Ik adviseer u dringend om (als u dat al niet heeft gedaan) een belangenbehartiger in te schakelen. Deze kan het standpunt van de tegenpartij toetsen en indien nodig verweer voeren.

Omdat ook de redelijke juridische kosten moeten worden vergoed door de tegenpartij, is het inschakelen van een belangenbehartiger voor u vaak kosteloos. Het levert u een sterkere onderhandelingspositie op.

Nogmaals wens ik u veel sterkte en mocht u dat wensen, dan help ik u graag verder!

Beoordeel dit antwoord:

ik wil u eerst een voorspoedig en volledig herstel toewensen.

Als u nog klachten heeft dan is het in het algemeen niet verstandig om akkoord te gaan met een aanbod dat er van uit gaat dat u klachtenvrij bent.

U kunt vrijblijvend en gratis met mij contact opnemen. Ik kan u dan beter adviseren aan de hand van de persoonlijke informatie.

Met vriendelijke groet

mr

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag