Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb kaarten laten drukken bij een drukker, 2*1000 sets van 130 kaarten bij de eerste 1000 sets zat een fout in randen, de drukker heeft mondeling en per email toegezegd en bevestigd dat dit met een volgende druk te verrekenen. De overige 1000 sets stonden nog bij de drukker, deze zou wel goede randen hebben. Ik heb alle 2000 sets kaarten betaald. De drukker is inmiddels failliet. Er is een overnemer van de drukker die alle rechten en plichten heeft overgenomen maar niet de schulden.
Volgens een medewerker van de failliete drukker en inmiddels nu nieuwe drukker heeft de curator alles verkocht inckusief mijn kaartensets. De curator zegt alleen activa in eigendom van de failliete drukker te hebben verkocht. Wat kan ik het beste doen?

Het zal lastig te achterhalen zijn of deze kaarten verkocht zijn of dat zij er nog staan. Maar de enige optie om alsnog uw goederen of een vervangend product of geld terug te krijgen kan u proberen de zaak bij de rechter voor te leggen en deze te laten oordelen. Mocht u verdere hup en of advies wensen, mag u gerust contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag