Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik had een ambtelijke aanstelling en wordt door een (gearrangeerde) reorganisatie ontslagen waartegen ik bezwaar en vervolgens beroep aanteken. Waarna het volgende gebeurt. Het verweer wordt tijdens de zitting door mijn werkgever als aanleiding gezien mij nog eerder te ontslag met als motivatie dat er een verstoorde arbeidsrelatie zou zijn ontstaan. Dit is ook gebeurd en de rechter heeft niet ingegrepen. Kan dit uberhaupt? Bijkomend feit is dat in het vonnis niet onderbouwd is waar het nu feitenlijk op gebaseerd is. Het resultaat is dat ik nu te boek sta dat ik het ontslag aan mijzelf te wijten heb. Ongelooflijk maar echt waar.

Teken in ieder geval tijdig bezwaar aan tegen het nieuwe ontslagbesluit en teken ook tijdig tijdig pro-forma hoger beroep aan tegen de beslissing van de rechtbank in het beroep tegen het eerste ontslagbesluit.

Verder is het zaak om een jurist/advocaat die thuis is in het ambtenarenrecht om advies te vragen over uw rechtspositie en over de verdere stappen in deze kwestie.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag