Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb uitgeklokt voor 2 collega's (50 minuten voor hun tijd). Na 2 gesprekken kregen we afgelopen vrijdag(1 Juli te horen dat ze niet verder met ons wil. Er wordt ontslag voor ons aangevraagd, Ik heb meerdere malen gesmeekt om mij een tweede kans te geven aangezien ik niks negatiefs in mijn dossier heb staan, alleen maar positieve verslagen. Gisteren een aangetekend bezwaarschrift opgestuurt.
Mijn vragen zijn:
Valt dit onder fraude?
Kan ik dit aanvechten? Omdat de voorzitter van ons OR van mening is dat ik te zwaar bestraft ben en eigenlijk hadden ze mij een officiele waarschuwing moeten geven.

Dit kan zeker gezien worden als fraude. Door het bezwaarschrift op te sturen geeft u te kennen dat u het niet eens bent met het ontslag en dient de werkgever hiervoor naar de rechter te gaan en daar te verzoeken de overeenkomst te ontbinden. Wat de rechter beslist kan nooit van te voren voorspeld worden en om valse hoop te voorkomen doe ik hier ook geen uitspraak over vooral niet over de situatie waarin u zich nu bevindt. Of u het verder wil aanvechten is een keuze die bij u ligt. Mocht u verdere hulp en of advies wenst, mag u gerust contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag