Vraag

Als zoon woon ik sinds twee jaar bij mijn moeder. Na een periode van begeleid wonen en oplopende schulden heeft mijn moeder mij aangeboden om bij haar in huis te komen wonen, terwijl mijn begeleiders haar destijds dit sterk hebben afgeraden. Mijn probleem was en is dat ik moeilijk werk kan vasthouden en ook het volgen van een opleiding is voor mij erg lastig. Ik heb ADHD. Ik heb sinds een paar weken opnieuw werk voor ca 24 uur, maar het is de vraag of ik dat dit keer lang weet vast te houden.
Nu is mijn moeder verhuisd naar een goedkopere woning en heeft ze mij via what's app laten weten dat ik uit huis moet omdat ik niet meebetaal aan de kosten voor de huur. Vorig jaar betaalde ik haar 200 euro per maand, zoals we ook zijn overeengekomen. Nu wil ze 400 euro per maand, eventueel 300. Ik heb aangegeven dit bedrag te willen betalen.
Een week later krijg ik een what's app bericht van haar dat ik per 15 augustus het huis uit moet zijn.

Wat kan ik nu doen?

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Ik zou de begeleiding bellen die u toen had, en die vragen of zij u zouden kunnen helpen. Dit lijkt mij de beste en de kortste klap. Zij kennen u situatie en u.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm