Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn partner en ik zijn ingeschreven als woonachtig bij een vriend.
Dit adres was eerts een postadres, dat mocht niet langer dan 6 maanden van de gemeente dus werden we ingeschreven als woonachtig.
Bij AOW controle op woonsituatie (reden verdachte omstandigheden namelijk zelfde adres van post naar woonadres veranderd...) waren wij net met onze Camper op vakantie voor 2 maanden naar Spanje.
Bij thuiskomst heb ik SVB gebeld waarom ik niets hoorde. Antwoord U woont niet op het opgegeven adres .Dit naar aanleiding van de verklaring van de hoofdbewoner die telefonisch verklaard had dat wij als wij weer in Nederland terug waren van één van onze vele reizen met de camper, op dit adres aanwezig waren tot we weer met de volgende reis begonnen.
Zij hebben dit dus geinterpreteerd, als zijnde dat we er niet woonden.
Verder gaven ze aan dat ze gemeente op de hoogte gesteld hadden, dat de basis administratie bij de gemeente niet op orde was hierdoor, en gesommerd de gegevens te contoleren.
wij hebben tot nu toe niets van de gemeente vernomen. (Loopt sinds 10 mei)
Wat is nu wijsheid. Naar de gemeente stappen en vragen wat er aan de hand is of de zaak rustig afwachten.

Wij zijn echt veel aan het genieten van de Camper en zijn veel onderweg. Of in eigen land of rest Europa. Dus veel weg van thuisadres.

Dus nogmaals wat is wiijsheid.
Naar gemeente burgerzaken gaan en de zaak aankaarten, of gewoon afwachten?
Ik ben namelijk niet zo'n goede prater en een tamelijk nerveus type.

Ik adviseer u zich tot de gemeente te begeven en hier met hen over te praten. Afwachten is zeker geen optie. Als zij onderzoek doen en u blijkt uitgeschreven te worden, dan hebt u een groter probleem, waarbij u alle uw rechten verspeelt en uw uitkeringen etc kwijt zult raken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag