Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Recentelijk belde een intermediair me op of ik voor een kort project beschikbaar was om bij een groenbedrijf in Zwolle aan de slag gaan. Ik zou de komende week moeten starten.

Ik heb direct aangegeven dat ik pas per dinsdag beschikbaar ben vanwege persoonlijke omstandigheden. De intermediair heeft contact gezocht met de inlener; geen enkel probleem. Hierop heb ik, via de mail, een zogenaamde 'projectbevestiging' ontvangen. De arbeidsovereenkomst zelf zou worden nagestuurd en zou ik binnen enkele dagen in huis hebben.

Ik word vandaag gebeld door dezelfde intermediair; hoef niet te komen omdat ze iemand anders gestuurd hebben die maandag al kon starten. Pech gehad en de volgende keer beter!

Nu is mijn vraag: kan dit zomaar aangezien er sprake is van een bevestigde (!) mondelinge overeenkomst?

Hoor graag van u.

ook een mondelinge toezegging is rechtgeldig en per mail een bevestiging ontvangen. Hiermee kunt u nakoming eisen. Dit dient wel schriftelijk te gebeuren. Indien de intermediar hiermee niet mee wil werken, kunt u de zaak bij een rechter voorleggen en deze een oordeel laten vellen. Mocht u verdere hulp en of advies wensen, mag u gerust contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag