Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Recentelijk zijn wij verhuisd ivm extreme burenoverlast. 15 februari zijn wij vertrokken en in overleg met de makelaar was het geen probleem de sleutel wat later in te leveren. Tevens was achteraf het huis volgens de makelaar nog te stoffig en wilde men dat ik dit nog even zou oplossen. Zoals afgesproken is dit gedaan en de sleutel is ongeveer een maand later ingeleverd.

Vervolgens begint de verhuurmaatschappij (welke de woningen na opzegging van de huur ten alle tijden in de verkoop doet) te dreigen met het feit dat wij nog 1,5 maand huur moeten betalen omdat we volgens hen de sleutel te laat hebben ingeleverd.

Wat vindt u dat we het beste kunnen doen?

Met vriendelijke groeten,

Als de makelaar heeft aangegeven dat het geen probleem is dat de sleutel wat later ingeleverd werdt, dan hoeft u niet akkoord te gaan met deze vordering. U dient dit dan ook schriftelijk kenbaar te maken dat u het er niet mee eens bent omdat de makelaar een andere toezegging heeft gedaan en u er dan ook vanuit gaat dat de verhuurder de vordering stop zet. Wil deze dit niet dan zal de verhurende partij u voor de rechter moeten dagen om de vordering te innen. Mocht u verdere hulp en of advies wensen, mag u gerust contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag