Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ik heb een vraag over een verbranding op mijn vaginale gebied door een laserbehandeling een aantal jaren terug.

Een aantal jaren geleden heb ik een laserbehandeling gehad op mijn buik, onderrug, bikinilijn voor en achterkant. Na de behandeling kreeg ik meteen pigmentaties op mijn rug als resultaat van het laseren. Dit vond ik in eerste instantie niet erg. Ik ging door met laseren maar op een gegeven moment na een paar keer bekeek ik mijn bikinilijn en bleek dat ik littekens had die erg ernstig waren. Na dit te hebben ondervonden ben ik gestopt met laseren en toen ik terugging om dit duidelijk te maken werd ik uit de praktijk geduwd.

Ik besloot om te wachten tot mijn huid zou genezen en dit heb ik meer dan een jaar gedaan maar het geneest maar niet. Ik heb litteken behandelingen ondergaan die mij erg hebben geholpen maar deze zijn niet mogelijk op de schaamstreek. Op een gegeven moment was ik zo boos dat ik een brief liet schrijven door een rechtswinkel maar de reactie die terug werd gezonden door de praktijk stond vol met leugens, namelijk dat zij mij behandelingen aanboden om mij te helpen. Dat is nooit gebeurd. Was dit het geval dan had ik zelf deze niet laten uitvoeren uit mijn eigen zak. Door die leugens wist ik niet of ik bereid was eraan te beginnen en wilde ik kijken of het met de tijd beter zou worden. Ik had besloten nog meer tijd eroverheen te laten gaan en tot de dag van vandaag ziet het er nog steeds niet uit en lijd ik er psychisch onder. Ik ben nu wel al een paar jaar verder en vroeg mij af wat mijn opties zijn.

Ik besef dat verbrandingen kunnen gebeuren maar er is mij nooit hulp aangeboden en ik heb er blijvende littekens aan overgehouden buitenom pigmentatie. Wat zijn mijn rechten nu een paar jaar later?

Alvast bedankt!

Ik vraag me af of de kliniek niet eerder had moeten ingrijpen en de behandelingen te stoppen, maar daarvoor is dus onderzoek door deskundigen nodig of advies van een deskundige. Ook van belang of u voldoende bent gewezen op het gevaar van laseren? Om te bezien of uw zaak sterk staat zal het tot de bodem moeten worden uitgezocht, om bij een rechter terecht te kunnen. Ik vrees dat u voor een geschillencommissie te laat bent met uw klacht.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag