Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Ik heb na veel tijd en moeite eindelijk een gespecificeerde eindafrekening van mijn huurbaas weten te krijgen. Ik ben nou alleen van mening dat hij veel dingen er bij rekent die hier niet onder vallen. Hij heeft voor de huurovereenkomst het model door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgelegd, gebruikt.
Maar in de overeenkomst zelf staat dat deze kosten zijn voor de onder artikel 6 genoemde leveringen en diensten. En onder artikel 6 wordt enkel gas/water/licht genoemd.
http://imgur.com/a/RbhT1, onder deze link staan een foto van de eindafrekening en het deel van het contract waar het over de servicekosten gaat, met namen en adressen onherkenbaar gemaakt.
Zou iemand mij kunnen vertellen of dit een realistische en rechtsgeldige afrekening is, en zo niet wat ik het beste kan doen.
Alvast bedankt.


ps: wij wonen met 7 studenten, dus deze kosten zou hij maandelijks 7 maal maken.

conform het contract zou de verhuurder alleen een eindafrekening mogen sturen voor kosten van gas, water en licht. Als er ook andere zaken op de eindafrekening staan, zouden die formeel niet betaald hoeven te worden omdat betaling van andere kosten niet overeen is gekomen. Ik ken de eindafrekening zelf niet, maar hierbij moeten kopieën van de originele facturen zitten zodat nagegaan kan worden of de afrekening klopt. Op basis van uw informatie zou nu mijn advies zijn om alleen de afrekening van het gas, water en licht te voldoen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag