Stel vraag

Particulier


Besluit op bezwaar komt binnen. Bezwaar wordt gegrond verklaard (pagina 1): er wordt mij een uit te keren bedrag toegekend.
Echter, verder lezend wordt hetzelfde besluit welke dan al op het bezwaar is genomen, ineens volledig ongegrond verklaard (pagina 2) en wenst men helemaal niets uit te gaan keren.
Kan men hier in een,-en hetzelfde besluit twee beslissingen nemen?

Zonder het besluit te kennen valt hier geen antwoord op te geven. Uit wat u schrijft, lijkt het erop dat er tweemaal een besluit op bezwaar is gegeven die volledig met elkaar in tegenspraak zijn en dat is vreemd. Wellicht is er een fout gemaakt door het bestuursorgaan? Het is het verstandigst dat u contact opneemt met het bestuursorgaan dat de beslissing op bezwaar heeft gegeven en dat uitleg vraagt. Een bestuursorgaan moet duidelijke besluiten nemen en als ze dat niet doet dan moet ze op verzoek nadere uitleg geven.

Beoordeel dit antwoord:

En hou uw beroepstermijn van zes weken in de gaten. Laat u deze voorbij gaan, dan staat het wellicht foutieve besluit vast, wat voor u dan vervelende financiele gevolgen kan hebben.

Beoordeel dit antwoord:

Bezwaarschrift gegrond verklaard , nieuw besluit op bezwaar, nu niet meer in strijd met de opgeworpen gronden, geen vergoeding van wat , een gevolgschade of proceskosten ???

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag