Vraag

Een korte tijd geleden heeft een kennis tijdelijk onderdak bij ons gekregen. Deze kennis heeft geen uitkering en geen huis. Om het aanvragen van een uitkering van deze kennis hebben we besloten om die kennis tijdelijk bij ons te laten inschrijven bij de gemeente. Dit hebben we ook kenbaar gemaakt tijdens het online inschrijven bij onze gemeente, dat het om een tijdelijke regeling gaat.

Er kwam echter een woordenwisseling tussen ons en die kennis en is deze kennis vertrokken. Die kennis zou zich wel laten uitschrijven van ons adres. Maar we hebben twijfels. Kunnen we als bewoners van ons adres besluiten om die kennis uit te laten schrijven? We zijn bang dat het anders ons financieel achteruit gaat. oa fraude enz.

Deel deze vraag

1 Reactie

Geachte vragensteller,

U kunt bij de gemeente aangeven dat deze persoon niet meer woonachtig is bij u. Als u een nieuw adres heeft van deze persoon kunt u dat aangeven bij de gemeente. Alle post die binnen komt moet u retour afzender sturen i.v.m. 'niet woonachtig alhier'. Maak hier desnoods een foto van.

Succes, mocht u nadere vragen hebben, dan mag u direct contact opnemen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm