Vraag

ik huur een huis boven een winkel, ik heb beneden een eigen voordeur met mijn huisnummer op, wanneer je doordat deur komt is er een kleine binnenplaats waar de trap naar mijn woning loopt. een kleine schuurtje en een zijdeur(nooduitgang??) van de winkel. ik verneem dat dit stukje alleen van mij is, dat hebben de vorige huurders vermeld. de eigenaar heeft hier niks over gezegd noch staat iets hierover vermeld in het contract.

de nieuwe eigenaars van de winkel staan nu hele tijd te roken in mijn binnenplaats, de eigenaar zegt dat het binnenplaats en de schuur gedeeld is... in dat schuur staat immers mijn meterkast en water meter.

wat is juist hierover en kan ik tegen de huiseigenaar ingaan?

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Beste vragensteller,

Als antwoord op uw vraag het volgende;

Ik denk dat er een misverstand wat men u verteld heeft. U heeft recht van overpad en bent geen 'eigenaar' van de plaats. U mag deze gebruiken om tot uw woning te komen en verder niet. Frappant, dat er niets over in het huurcontract staat. Succes, hiermee.

Mocht u nadere info wensen dan mag u direct contact met mij opnemen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm