Vraag

N.a.v. een aanrijding: een uit een parkeervak vertrekkend motorvoertuig heeft mijn auto ernstig beschadigd (begroot door garage op bedrag van 2600 euro), waarbij de schade veroorzakende partij vertrokken is zonder de bij een dergelijk gebeuren noodzakelijke formaliteiten (o.a. schadeformulier) te verrichten.
De na speurtocht gevonden schadeveroorzakende partij te hebben achterhaald en via het Waarborgfonds Motorrijtuigen de aanspreekbare verzekeringsmaatschappij op aansprakelijk te hebben gewezen heeft die maatschappij zich van die aansprakelijkheid onttrokken.(op grond van de getuigenverklaring van hun verzekerde en haar getuige).
Aangifteverklaring politie, correspondentie met Waarborgfonds en Verzekeringsmaatschappij zijn leverbaar, evenals schaderapport garagebedrijf)
Wat zijn de volgende stappen die gemaakt kunnen worden ?

Deel deze vraag

1 Reactie

Indien er voldoende bewijs tegen de veroorzaker van de schade is, dan zou deze desnoods in een procedure kunnen worden aangesproken. Desgewenst kan ik u daarbij helpen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm