Vraag

Ik heb in mei 2016 een HBO studie middelmanagement afgerond. hiervoor heb ik een studieovereenkomst ondertekend, waarop staat dat ik bij vertrek na 1, 2 of 3 jaar een bepaald bedrag moet terugbetalen. ( dit formulier is in mijn dossier opgenomen, maar daar staat GEEN handtekening van werkgever onder!).
We zijn toen mondeling overeengekomen dat ik deze studie zou volgen om mij binnen het bedrijf verder te brengen, door te laten stromen. Na het behalen ben ik geen steek verder gekomen binnen het bedrijf. De mogelijkheden waren er zeker wel. Nu ga ik in Augustus bij een nieuwe werkgever beginnen en word mij verzocht om nog 60% van het studiebedrag terug te betalen, wat ik niet van plan ben.
Wat te doen?

Deel deze vraag

1 Reactie

De vraag is of het beding dat ziet op de terugbetaling rechtsgeldig is overeengekomen. Ik begrijp dat uw handtekening er onder staat. Dat impliceert dat u het aanbod van uw werkgever heeft aanvaard. Ik betwijfel of het ontbreken van de handtekening van uw werkgever, voldoende is om te betogen dat u geen terugbetalingsverplichting bent overeengekomen. Wellicht kunt u de overeenkomst aan mij voorleggen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm