Stel vraag

Particulier


Zijn in 2006 verhuisd naar een woning met een tv, internet abbo van de vorige bewoners, hebben hier nooit gebruik gemaakt, altijd iets anders gehad. Heb daar destijds melding van gemaakt maar is niet doorgekomen, nooit betaald, nu is er een rechtszaak geweest, waar ik niet bij kon zijn en dan is de uitspraak altijd in mijn nadeel.
Nu krijg ik eeen maand geleden ( Juli 2017 ) een loonbeslag opgelegd van een deurwaarder in deze zaak, Z geeft nu niet thuis en de deurwaarder zwaait met de uitspraak en heeft gewacht tot mijn faillissement is beeindigd,, maar ik heb mijn leven lang nooit iets van Z afgenomen. Rechtszaak of niet, ik ben hun niets verschuldigd, hoe maak ik hun en de deurwaarder dat duidelijk!

Waarschijnlijk is er een verstekvonnis gewezen, omdat u niet bent verschenen tijdens het geding. U kunt verzet daartegen aantekenen maar dan wel binnen 4 weken of na het moment dat u bekend bent geworden met het vonnis. Ik weet niet of dit al is verstreken. Maar feit is dat haast is geboden in zulke gevallen. Het vonnis zal ten uitvoer worden gebracht door de deurwaarder, waar u op zich weinig tegen kunt zonder dus verzet in te stellen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag