Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Na scheiding ,covenant opgemaakt inspanningsverpliching voor het scheiding van rekening en hypotheek verplichtingen .dit wordt nu al 6 jaar niet gedaan na herhaaldelijke verzoeken . Wat nu te doen ?
Wat is mijn rechtspositie voor wat get rest gemaakte schuld een en hypotheek en Andrew bank rekeningen

Het is moeizaam te bewijzen dat iemand zijn inspanningsplicht niet nakomt. Het is dan beter specifiek te zijn en deze inspanningen te benoemen; of is dat gedaan en zo ja. Gaat het er dan om dat de ex bijvoorbeeld niet de woning op zijn naam zet, meer is gaan verdienen of een baan betrekt?

Beoordeel dit antwoord:

Indien de verplichtingen niet na worden gekomen en er alsnog zal moeten worden afgewikkeld, kan er eventueel een gerechtelijke procedure worden opgestart om dat alsnog te doen. Daarvoor is de bijstand van een advocaat noodzakelijk. Desgewenst kunt u contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

In een procedure kunt u een dagelijks te verbeuren boete laten vaststellen, voor iedere dag dat uw ex in gebreke is de afspraken na te komen. Vaak vragen wij daarvoor €500,- per dag. Dit is een hele effectieve manier om de ander in beweging te krijgen, zonder veel gedoe.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag