Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn vriend zit in de schuldsanering. Wij zijn op papier niet aan elkaar verbonden, maar hij is wel regelmatig bij mij thuis. Hij huurt nu een klein kamertje bij iemand anders, een vriend. Ik zou hem graag in mijn huis een kamer willen laten huren, voor hetzelfde bedrag dat hij nu ook voor zijn huidige kamer betaald. Daarvoor wordt dan ook een aparte kamer ingericht. Op papier zijn wij dus geen stelletje, in de praktijk wel. is het verstandig om bij de notaris een verklaring te laten opstellen dat alle spullen in het huis van mij zijn? En kan daar bijvoorbeeld ook worden vastgelegd dat wij geen stel zijn en dat ik dus nooit mee kan worden genomen in zijn schulden? Ik wil namelijk voorkomen dat ze ons als stel gaan zien en dat ze aan mijn spullen of salaris gaan komen. wat is verstandig om in deze situatie te doen? En wat voor macht/rechten heeft een bewindvoerder in deze? Alvast bedankt!

Het hoeft niet perse bij de notaris , het kan ook bestaan in een onderling opgemaakt en aan het huurcontract aangehechte lijst , maar let u u op sociale media? Instanties gebruiken Facebookgegevens als bewijsmateriaal.

Beoordeel dit antwoord:

Het hoeft niet perse bij de notaris , het kan ook bestaan in een onderling opgemaakt en aan het huurcontract opgemaakte lijst maar let u op sociale media? Instanties gebruiken Facebookgegevens als bewijsmateriaal.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag