Vraag

ik heb mijn samung ter reparatie opgestuurd binnen de garantie periode. ik heb hierbij vooraf aangegeven dat de garantie geldend is. ik heb hem hiervoor al 3x moeten opsturen en dit is altijd zeer netjes verlopen. nu is het geval dat er dit keer een kleine beschadiging op de achterkant van de mobiel zat. ik kreeg hierdoor een rekening van 450€ voor reparatie. en als ik dit niet wil kost het mij ruim 50 € onderzoekskosten. nu wil ik eigenlijk alleen het moederboard vervangen hebben (hier zit de garantie op) maar de fabriek staat geen deel raparties toe, mag dit zomaar? ik wil namelijk gewoon mijn mobiel werkend terug met kapotte achterkant. aangezien ik recht dacht te hebben op een werkende mobiel.

Deel deze vraag

1 Reactie

Allereerst gelden de voorwaarden, wat staat daarin beschreven qua rechten en plichten als er een gebrek is dat zich voordoet binnen de garantieperiode. Vervolgens staat er niets, dan geldt de redelijkheid der wet. U vraagt of u mag beslissen wat het gebrek is en wat er gemaakt dient te worden, de leverancier stelt dat zij dit voor u mogen beslissen: vraag waar dat staat in de voorwaarden.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm