Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Vorige jaar vroeg ik hier raad vanuit Portugal over een verhuizer, die opeens mijn huisraad niet wilde leveren, alleen tegen een absurd hoge prijs.
De vorige vracht was wél normaal geleverd. Waren beide vriendendiensten, dus wanneer verhuizers in de buurt waren dan kwamen ze de boel halen.

Nu kreeg ik bericht van nog een mevrouw, de derde, die ook dit mee heeft gemaakt. Ze is nogal welgesteld, is bestolen, spullen kwijt en haar auto is beschilderd. Nadat ze hem en onwetend van zijn bedoelingen, duidelijk maakte dat alleen overleden man deel maakte in haar leven.

Ook kwamons ter ore dat hij spullen verkoopt
via FB.

We willen met nog een paar mensen deze man , psychopaat, bestrijden, zij vanuit Portugal en ik hier vanuit friesland.

Want mijn diploma s en laptop, fiets, en boeken zijn er nog of ergens. Ben uitgever en docent, dus werk met boeken.

Graag advies;

Om te beginnen zou deze verhuizer moeten worden aangesproken op het (correct) nakomen van de gemaakte afspraken voor de afgesproken prijzen. Bij ontbrekende of beschadigde zaken zou hij voor de schade aansprakelijk gesteld kunnen worden. Desgewenst kan ik u hierbij helpen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank, heel graag. aangezien het een vriendendienst betrof en de vorige vracht een redelijke prijs had, had ik geen offerte gevraagd. kZal de verhuizer even nader toelichten: Deze man dacht dat het romantisch zou worden, ontdekte blijkbaar dat ik al voorzien was en sloeg om als een blad. Mijn vrdin Thesi die in Portugal woonachtig is hetzelfde, ook daar dacht hij een kans te maken. Hij heeft zelfs haar auto met menie ingekleurd.. Ook Marita een andere dame overkwam dat. Zonder medeweten van de dames fantaseert hij een relatie en wanneer dat niet aan de orde lijkt dan verzint hij wraak. En normaal sta ik mijn mannetje en regel wat met iemand, maar dat lukt niet met deze man. Vorig jaar geloofde men mij niet, maar nu zijn er al drie en plus een verhuizer die hij niet betaald heeft.


Wanneer u direct contact opneemt krijg ik uw e-mail adres en dan kunnen we overleg hebben over het vervolg.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag