Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Er is in 2015 een machtiging afgegeven ( volgens mij onder verkeerde voorwendsel ) om elke maand 350 euro van een bijstand uitkering af te schrijven. Hier kwam ik onlangs achter. En heb de machtiging in getrokken. Maar nu vraag ik mij af of ik dat niet helemaal kan terug draaien. De bijstand betaald het geld rechtstreeks aan een instantie, daardoor kan ik niet via de bank storneren. Wat kan ik doen om totale bedrag weer terug te krijgen. Omdat er toenertijd druk bij mij is neergelegd dat ik beter wel kon ondertekenen. Maar dat ik nu weet dat het eigenlijk helemaal
Niet nodig was. Dus heb ik 30 maand 350 van mijn uitkering af laten halen terwijl dat helemaal geen reden had ( wettelijk)

Beste, wat een vervelende en nare situatie. Indien uw beslissing op dat moment ontbrak aan een wilsovereenstemming. Of wel uw wil was niet gericht op het laten afschrijven van dit bedrag omdat u niet beter wist. Dan is een vordering tot terugbetaling wellicht goed haabaar.

Als u wilt kan ik een dergelijke vordering voor u opstellen. Hiervoor heb ik dan wel meer informatie van u nodig. Indien gewenst kunt u vrijblijvend een eerste gesprek met mij aangaan over uw zaak. Neemt u gerust contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag